Various artists
Album

Historia E Muzikës Së Lehtë Shqiptare, 1962 - 2015, Vol. 12

Various artists

25 BRANI • 1 ORA E 41 MINUTI • FEB 13 2018

1
Eja Të Vallzojmë
04:06
2
Jetoj
03:55
3
Më Prit
04:21
4
Taverna E Vjetër
04:00
5
Ti Apo Ëndra
03:58
6
Qielli Dhe Toka
04:32
7
Me Ty Kaq Pranë
03:42
8
Brënda Vetes Më Merr
04:15
9
Kur Ty Nuk Të Kam
03:38
1011
Zemër Trëmbur S’kam Jetuar
03:58
12
Dua Të Jem Imazhi Yt
04:25
13
Mbi Urë
03:54
14
Nesër Shkoj
03:37
15
Ndjej
03:51
16
Jam, Kam, Të Fal
03:27
17
Grafi Dashurie
04:17
18
Frikem Se Më Pëlqen
03:38
19
Pëshpëritje Zemrash
04:12
20
Zjarr E Ftohtë
03:37
21
E Kam, S’e Kam
03:07
22
Vjeshtë Me Ty
04:37
23
Gjysëm Ëndërr Je O Grua
04:38
24
Balada E Gurit
04:31
25
Ku Është Dashuria
04:38

0:00