VARIOUS ARTISTS

Arkivi 30

VARIOUS ARTISTS

52 BRANI • 4 ORE E 43 MINUTI • JUN 18 2022

46
Kenga e rame bllaces
10:48
474849
Folklor i bukur
09:36
50
Zuna nkajk dhe po te kam
11:33
51
Dite e shtune mas iqinis
10:48
52
℗© Baresha Network, Shquiponja Music