VARIOUS ARTISTS

Arkivi 30

VARIOUS ARTISTS

52 SONGS • 4 HOURS AND 43 MINUTES • JUN 18 2022

39
Ne fush te kosoves lidhet jezeri
06:45
40
Ne fund te nentorit
05:48
41
Prej zemanit e lezetit
05:44
42
Zahir pajaziti
06:53
43
44
Kenge te forta patriotike
09:43
45
Kenga e rapsodve te kosoves
09:47
46
Kenga e rame bllaces
10:48
47
48
49
Folklor i bukur
09:36
50
Zuna nkajk dhe po te kam
11:33
51
Dite e shtune mas iqinis
10:48
52
℗© Baresha Network, Shquiponja Music